Day "Uhkus ja nauding"

Teemasse nr 50, raamat sellise maa kirjanikult, mille nimi algab sama tähega kui sinu eesnimi, paigutasin Sylvia Day raamatu "Uhkus ja nauding" (Helios, 240lk). Minu puhul on see teema muidugi veidike petmine, A-tähega perekonnanimi annab valikusse suurriigid nagu Ameerika ja Austraalia.

Raamatukogust haarasin selle raamatu tegelikult mõeldes, et loen vahelduseks ühe naisteka. Oh sa raks, seda ma ka sain ja kolme eest. Muidu oli tegemist täpselt sellise lihtsa naistekaga - neiu kohta meest, neiu paneb vastu ega luba tunnetel tärgata, mees pressib peale, teine mees pressib ka peale, aga tema vastu pole huvi üldse. Aga minu üllatuseks ... seksistseenid on võimsad. Umbes 3-4 peatükki kokku koosnesidki ainult kirjeldustest kuidas kellelgi miski paisus ja/või värises jne. Mõtlesin vahepeal, et peaks ikka neid halli varjundeid ka kunagi lehitsema, aga hetkel tundub, et limiit on täis.

Tigane "Seitse pastlapaari"

 Leida Tigase romaan "Seitse pastlapaari" (Kirjastus osaühing "Loodus", romaanivõistluse 1938a II auhind, 320lk) jäi mul...